?>
Coordinador acadèmic (Escola Idiomes)
Busquem un professional apassionat de l'àmbit educatiu amb un nivell alt de l'idioma i experiència com a coordinador o professor. 

Busquem un professional amb experiència en el sector de l'ensenyança d'idiomes per ampliar el nostre equip de Coordinació d'un centre Kids&Us de Barcelona. La seva missió serà coordinar l'equip de professors garantint l'excel·lència en la impartició de les classes i metodologia, així com el seguiment pedagògic dels alumnes i la comunicació amb les famílies. Formarà part de l'equip de Direcció del centre com a responsable pedagògic i referent per les famílies. 

Busquem una persona amb alta capacitat comunicativa i resolutiva i que tingui habilitats de lideratge per formar part d'un equip de treball internacional, jove i d'alt rendiment. Serà imprescindible ser organitzat, multi-tasking així com tenir una clara orientació a l'excel·lència en l'atenció a famílies i en l'aprenentatge i seguiment dels alumnes. 

Oferim un entorn de treball internacional en una de les escoles més innovadores i capdavanteres del moment i amb un aprenentatge constant tant a nivell personal com professional.